Loxea – låssmed med full låsservice i Norrtälje


Välkommen till Loxea – din professionella låssmed i Norrtälje. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom lås och vi erbjuder vår professionella låsservice i Norrtälje till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner.

Är du i akut behov av en låssmed? Vi erbjuder låsjour 24 timmar om dygnet. Behöver du öka säkerheten i hemmet eller på företaget? Med moderna och skräddarsydda låslösningar står vi redo att stärka säkerheten. Vi erbjuder både moderna lås och mer klassiska sådana och vi träffar dig gärna för en genomgång av de produkter vi saluför.

Experter på lås och larm

Gällande lås och larm är endast det bästa gott nog för oss och för våra kunder. Vi samarbetar med de ledande aktörerna i branschen och sedan en tid tillbaka så är även företaget R-Sec – Roslagen Security – en del av vårt team. Det ger oss spetskompetens även inom allt som rör larm och övervakning. Vi kan genom detta också ta ett helhetsgrepp och skapa säkra hem och trygga arbetsmiljöer över hela Norrtälje. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte.

Låssmed Norrtälje – vi byter ut dina gamla lås

Vi erbjuder kompletta lösningar för våra kunder gällande installationer av lås, larm och exempelvis passersystem och övervakning. Målet är att alltid hitta rätt lösning för kundens unika behov. Utöver detta så erbjuder vi även klassiska tjänster som låssmed.

Har du tappat din nyckel och därmed också svårigheter att ta dig in i din bostad? I så fall så är vi den låssmed i Norrtälje du ringer. Vi rycker ut och hjälper dig att komma in – och vi gör detta akut och så snart som möjligt. I samband med detta kan vi även hjälpa dig att byta lås och ta fram nya nycklar. Det senare gäller givetvis även om du behöver fler nycklar till ditt befintliga lås. Kontakta oss så ordnar vi detta.

Loxea - säkerhetsföretag i Norrtälje
elektroniska lås

Låsservice Norrtälje – nya tider kräver nya lås

Inbrott är ett av de vanligaste brotten i Sverige – och också ett av de brott som har lägst prioritet hos polisen. Det senare gör också att inbrott har en väldigt låg uppklarningsgrad och där man i runda slängar kan säga att ungefär 1 av 40 inbrott klaras upp och en gärningsman blir dömd. Detta i kombination med att det också handlar om ett brott som hela tiden ökar gör att man som privatperson och som företag måste agera.

Genom att anlita oss för låsservice i Norrtälje så kan vi ta ett helhetsgrepp om denna fråga och skapa en lösning som gör att tjuven hålls kvar på insidan. Moderna lås gör en enorm skillnad för säkerheten och skapar trygga hem. Äldre, omoderna lås är betydligt enklare att dyrka upp. Hur gammalt är ditt lås?

Elektroniska lås – för en smidigare vardag

Var har jag lagt mina nycklar? Stressen över att inte kunna hitta nycklarna kan vara väldigt stor – oavsett om man ska låsa dörren eller låsa upp densamma från utsidan.

Behöver det verkligen vara så? Nej, verkligen inte! Som låssmed i Norrtälje kan vi erbjuda våra kunder elektroniska lås som gör att du enkelt kan ta dig in genom dörren till hemmet, till arbetsplatsen eller till exempelvis fastigheten.

  • Enkel tillgång
  • Ökad säkerhet
  • Flexibel lösning
  • Aldrig mer borttappade nycklar

Elektroniska lås kan låsas upp med taggar, med brickor, med pin-kod – eller med hjälp av en app i mobilen. Vi samarbetar enbart med de bästa leverantörerna i branschen och är exempelvis en certifierad Yale Installer Partner. De produkter som tas fram av Yale räknas som några av de absolut bästa inom branschen. Säkra hem och smidiga vardagar – dags att byta, eller hur?

Långsiktiga samarbeten

Vår verksamhet bygger på att skapa täta samarbeten och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi ska vara det självklara valet för låsservice i Norrtälje – både idag och i framtiden. För att detta ska ske så finns det inga genvägar. Vi arbetar alltid hårt och med målet att leverera riktiga kvalitetsprodukter, överlägsen service och skräddarsydda lösningar till bra priser.

Vår goda erfarenhet och kunskap har också gett oss en massa nöjda kunder och det är också det bästa betyg vi kan få. Att många av våra kunder väljer oss för att uppgradera sina säkerhetslösningar är ett bevis på att vi har levererat en tjänst utöver det vanliga.

Goda referenser

Vill du veta mer om oss och om hur vi arbetar så kan vi sätta dig i kontakt med några av våra referenser. Du kan även passa på att läsa omdömen från tidigare kunder på vår webbsida samt se över de referensprojekt vi har. Vårt mål är att alltid hjälpa våra kunder till den bästa lösningen för just deras unika behov och att alltid erbjuda det där lilla extra.

Vi är experter på allt som rör lås, larm och övervakning och vi kan hjälpa dig med att bygga upp ett tryggt och säkert hem – till en rimlig kostnad. Välkommen till Loxea – din låssmed i Norrtälje!

Hela Roslagens låssmed

Vi arbetar inte bara i Norrtälje. Du kan även anlita oss för låsservice i Skebobruk, Rimbo, Hallstavik, Blidö, Älmsta och hela Väddö!