Passersystem BRF Stockholm – vi skräddarsyr en lösning


Vi på Loxea skräddarsyr och installerar säkra passersystem för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholm och Roslagen. Genom ett passersystem för BRF kan ni skapa säkra fastigheter och begränsa tillgången till vissa områden – samtidigt som också besöken i dessa loggas och kan följas upp i efterhand. Ju större förening det handlar om, desto större problem kan dyka upp. Med ett passersystem skapas en större trygghet och med detta kommer också ökad trivsel och bättre grannsämja.

Är det dags att ta steget? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt första möte. Välkommen till Loxea – experten på passersystem!

Leverantörer

Axema VAKA

Läs mer

RCO MIF

Läs mer

Aptus EM

Läs mer

Säkra passersystem

Effektivt och säkert passersystem för att hantera tillträde till olika områden. Vår passersystemtjänst erbjuder en smidig och trygg lösning för att kontrollera och övervaka tillträde till byggnader, kontor eller andra begränsade områden.

Med vårt passersystem kan du enkelt administrera och hantera åtkomstnivåer för olika användare. Systemet använder sig av elektroniska nycklar eller kort som tillhandahålls till behöriga personer, vilket eliminerar behovet av traditionella nycklar och minimerar risken för förlust eller obehörig användning.

Passersystemet erbjuder även möjligheten att spåra och övervaka användares aktiviteter. Det ger dig detaljerad information om vilka användare som har öppnat eller försökt öppna specifika dörrar eller områden. Detta ger ökad säkerhet och insyn i händelser och kan vara värdefullt för utredning eller dokumentation.

Vi erbjuder skräddarsydda passersystemlösningar som anpassas efter dina unika behov och krav. Våra experter hjälper dig att utforma och implementera ett passersystem som passar din fastighetslayout och tillträdesbehov. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och integrera avancerad teknik för att säkerställa en smidig och pålitlig passersystemtjänst.

Med vårt passersystem får du inte bara ökad säkerhet och kontroll över tillträde, utan också enkel administration och flexibilitet. Du kan snabbt och enkelt ändra åtkomstnivåer och hantera behörigheter för olika användare, vilket gör att du kan anpassa systemet efter dina behov och säkerhetskrav.

passersystem brf Stockholm

Passersystem bostadsrättsförening Stockholm – fördelar

Det finns några tydliga fördelar med att uppgradera till ett passersystem för en BRF i Stockholm.

  • Trygghet. Man vet att de som bor i fastigheten kommer in – samtidigt som inga andra gör det.
  • Man behöver inte oroa sig för nycklar. Ett passersystem innebär att man kan låsa upp dörrar och utföra olika bokningar med exempelvis en tagg.
  • En möjlighet att styra tillträde. Vilka ska egentligen kunna använda vissa områden – och vilka har inte det behovet? Detta kan också styras för stunden.
  • Loggning. Man kan enkelt följa upp vilka som exempelvis använt en tvättstuga och därmed också se om vem som eventuellt också utfört – eller sett – skadegörelse.

Passersystem skapar ordning och reda

Att exempelvis tvättstuga och soprum är problemområden i en BRF är ingen hemlighet. Tyvärr kan folk bete sig riktigt illa och inte följa de givna regler som finns. Sopor slängs på golvet, grovsopor som egentligen skulle till återvinningscentralen dumpas och exempelvis kartonger pressas ned i redan fulla behållare.

Det innebär kostnader för en BRF – och ett passersystem kan leda till bättring. Det handlar om att man kan logga vilka som varit inne i exempelvis en tvättstuga och genom detta också kan se vem som skräpat ned och misskött sig, framförallt fungerar det preventivt. Folk tenderar att hålla bättre ordning om man riskerar att åka fast.

Vi planerar ert passersystem

Alla BRF: er har olika förutsättningar och olika behov. Detta innebär också att det inte finns någon given lösning som passar alla, man måste alltid gå ner på detaljnivå och planera för dels vilken typ av utrustning som ska användas – och dels också kring hur pass omfattande den färdiga lösningen ska vara.

Vi är alltid med våra kunder från start till mål. Vi lyssnar in på era behov, vi identifierar problemområden, vi mäter och undersöker och skapar till sist en skräddarsydd lösning. Vidare så står vi alltid redo att hjälpa till med både service, underhåll och eventuella korrigeringar av ert passersystem.

Ett passersystem förenklar vardagen

En stor fördel med ett passersystem är att det förenklar vardagen för de boende i bostadsrättsföreningen. Man slipper en massa nycklar och kan istället använda exempelvis taggar och blippar för att ta sig in i de olika områden som finns.

Man kan även utveckla ett passersystem BRF Stockholm för att inkludera exempelvis tidsbokning av tvättstuga och med detta också addera ytterligare smidighet för de boende. Ett passersystem förenklar vardagen och tar er BRF in i framtiden!

Ett passersystem sparar pengar

Ser man till ett passersystem handlar det även om att ett sådant kan spara pengar. Vi återvänder till det där med nycklar. Inte nog med att det är svårt att hålla reda på var man lagt dessa – det handlar dessutom om kostnader om man råkar tappa bort dem. I bästa fall får man göra nya nycklar – i värsta fall kan man tvingas byta ut alla lås och göra nya nycklar till dessa. En hög kostnad som är väldigt onödig.

Motsvarande scenario med ett passersystem innebär att man gör en korrigering i systemet och ogiltigförklarar den borttappade taggen varpå den boende får en ny sådan istället. En eventuell tjuv som står med den borttappade taggen tar sig aldrig in i fastigheten.