Passersystem


Effektivt och säkert passersystem för att hantera tillträde till olika områden. Vår passersystemtjänst erbjuder en smidig och trygg lösning för att kontrollera och övervaka tillträde till byggnader, kontor eller andra begränsade områden.

Med vårt passersystem kan du enkelt administrera och hantera åtkomstnivåer för olika användare. Systemet använder sig av elektroniska nycklar eller kort som tillhandahålls till behöriga personer, vilket eliminerar behovet av traditionella nycklar och minimerar risken för förlust eller obehörig användning.

Passersystemet erbjuder även möjligheten att spåra och övervaka användares aktiviteter. Det ger dig detaljerad information om vilka användare som har öppnat eller försökt öppna specifika dörrar eller områden. Detta ger ökad säkerhet och insyn i händelser och kan vara värdefullt för utredning eller dokumentation.

Vi erbjuder skräddarsydda passersystemlösningar som anpassas efter dina unika behov och krav. Våra experter hjälper dig att utforma och implementera ett passersystem som passar din fastighetslayout och tillträdesbehov. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och integrera avancerad teknik för att säkerställa en smidig och pålitlig passersystemtjänst.

Med vårt passersystem får du inte bara ökad säkerhet och kontroll över tillträde, utan också enkel administration och flexibilitet. Du kan snabbt och enkelt ändra åtkomstnivåer och hantera behörigheter för olika användare, vilket gör att du kan anpassa systemet efter dina behov och säkerhetskrav.

Leverantörer

Axema VAKA

Läs mer

RCO MIF

Läs mer

Aptus EM

Läs mer