Låssmed Rimbo – vi hjälper dig med låset


Välkommen till Loxea – din låssmed i Rimbo. Vi erbjuder full service inom larm, nycklar och lås och vi sätter alltid kundens behov i centrum. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och kan åta oss både större projekt och mindre sådana. Vi kan givetvis också  hantera akuta ärenden och hjälpa dig att komma in i hemmet om du tappat bort din nyckel. Sedan en tid tillbaka är R-sec en del av vårt företag – vilket ger oss ytterligare en dimension gällande säkerhetsfrågor.

Målet för oss är återkommande kunder. Vi ska vara det självklara valet om du behöver en låssmed i Rimbo och vi erbjuder alltid komplett och heltäckande service till bra priser. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Är det dags att byta lås?

Tar du säkerheten på allvar? Det borde du göra. Ett av de vanligaste brotten som sker i Sverige handlar om inbrott och det handlar också om ett brott som sällan klaras upp. En inbrottstjuv kan, baserat på det senare, relativt enkelt ta sig in i bostäder, stjäla saker och sedan ta sig vidare för att sälja dessa. Hur pass säker är du?

Med vår hjälp kan vi öka din säkerhet och skapa ett fort av din bostad. Med ett nytt lås så kommer tjuven inte att kunna ta sig in i bostaden. Kompletterar du detta med exempelvis ett övervakningslarm så står du rustad för framtiden.

Loxea - säkerhetsföretag i Norrtälje
Låssmed Rimbo

Moderna lås ger en enklare vardag

Trött på att leta nycklar? Det finns alltid en stress med i bilden då man tappar sina nycklar och det spelar ingen roll om man ska in eller ut ur bostaden. Med ett elektroniskt lås så slipper du stressen och du behöver aldrig oroa dig för nycklar igen. Du låser och öppnar enkelt med en personlig kod, med en blipp – eller via en app i telefonen. Låsen är exakt lika stabil som mekaniska lås och ger exakt samma säkerhet.

Det handlar om en perfekt lösning för exempelvis barnfamiljer och för familjer som ofta ser sina nycklar på villovägar. Svärmor ska vattna blommorna under semestern? Det är bara att öppna dörren med ett knapptryck på mobilen.