Låssmed Blidö – professionell hjälp dygnet runt


Välkommen till Loxea – din låssmed på Blidö. Vi erbjuder låsservice över hela Blidö och kan hjälpa privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare med allt från byten av lås vidare till att installera larm, kameraövervakning och passersystem. Det senare är en följd av att företaget R-sec numera är en del av vår koncern. Det ger oss ytterligare en dimension inom säkerhetsfrågor.

Vi erbjuder professionell hjälp med allt från akuta ärenden vidare till mer komplexa installationer av övervakningssystem. Målet är alltid att leverera skräddarsydda lösningar baserat på kundens unika behov. Vi har massor av goda referenser och vi ser alltid till att skapa trygga lösningar för våra kunder – till rätt pris. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte och tittar närmare på just era behov och önskemål!

Förenkla vardagen med vår hjälp

Vi skapar säkerhet och ger våra kunder en enklare vardag. De lösningar vi tar fram inom larm och lås bygger på att kunden ska kunna känna sig trygg och säker, men att det inte på något sätt ska försvåra i vardagen. Elektroniska lås är ett ypperligt exempel på detta.

Genom att anlita oss som låssmed på Blidö för att byta ut ditt mekaniska lås mot ett elektroniskt sådant så slipper du allt bekymmer med nycklar. Låsen öppnas enkelt med en blipp, med din personliga kod eller via en app i mobilen. Låsen är av högsta säkerhetsklass och ger dig en ökad säkerhet i hemmet.

Loxea - säkerhetsföretag i Norrtälje
Låssmed Blidö

Framtida service och underhåll

Vi lämnar aldrig våra kunder i sticket. Vår verksamhet bygger på långa relationer. Det innebär att vi alltid står redo att hjälpa dig med service, underhåll och reparationer i framtiden.