Dörrstängare


Våra dörrstängare är konstruerade med högkvalitativa material och precisionsteknik för att säkerställa pålitlig och jämn prestanda. De kan installeras på olika typer av dörrar, inklusive glas-, trä- och metallkonstruktioner, och kan anpassas efter dina specifika behov och preferenser.

Genom att använda vår dörrstängare kan du kontrollera dörrars stängningshastighet, öppningsvinkel och fjäderkraft, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dörrarnas beteende efter din verksamhet eller fastighetens behov. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av inställningar och funktioner för att optimera både säkerhet och bekvämlighet.

Våra dörrstängare är också utformade med säkerhet i åtanke. De är utrustade med funktioner som förhindrar att dörrar slår igen eller öppnas för snabbt, vilket minskar risken för olyckor och skador. De kan även integreras med andra säkerhetssystem, som brandlarm eller passersystem, för att ytterligare förstärka säkerheten i din miljö.

Med våra dörrstängare kan du skapa en smidig och trygg passagemiljö för användare och samtidigt uppfylla kraven för tillgänglighet och säkerhet. Oavsett om det är på kontor, hotell, sjukhus eller offentliga platser, erbjuder våra dörrstängare en pålitlig och användarvänlig lösning för att reglera dörrars rörelse och skapa en säker och effektiv passage.

Leverantörer

Assa Abloy TS700

Läs mer

Dormakaba TS83

Läs mer

Geze TS4000

Läs mer