Om oss


Vi erbjuder kvalitativa och moderna säkerhetsinstallationer till företag, offentliga verksamheter och privatpersoner. Vi projekterar, installerar och underhåller anpassningsbara installationer inom larm och övervakning, brand samt lås- och passersystem.

Vi vet att resultatet blir som allra bäst när design och installation förenas med kundernas och slutanvändarnas perspektiv, tillsammans med tät dialog för att hitta den optimala lösningen för just ditt behov – utan att tumma på säkerheten. Att arbeta med Loxea innebär att du har en partner som alltid vill hitta ett optimalt sätt att lösa dina byggnadsbehov. Vi vägleder dig från idé och planering till installation, medan du kan känna dig trygg.

Lång erfarenhet


Med en stor portfölj av kvalitativa och moderna installationer och en lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen, kan vi lösa alla dina behov – alltid på dina villkor. Som kund till oss fokuserar du på det övergripande och lämnar alla säkerhetsrelaterade frågor till oss. Vi håller oss ständigt uppdaterade om det senaste inom branschen. På så sätt slipper ni själva leta efter den lösning som passa er!

Våra verksamheter

Vi har branschledande verksamheter med starkt lokal närvaro.

Spaak Säkerhet AB

Spaak Säkerhet är verksamma i Stockholmsområdet med huvudkontor i Norrtälje med tillhörande butik. Spaak säkerhet levererar allt inom Access, Lås, Larm och Kamera samt digitala BRF-lösningar, säkerhetssmiden och värdeförvaring.

Certifieringar