Om oss


Loxea Norrtälje är ett väletablerat företag med lång erfarenhet inom lås- och säkerhetsbranschen i Norrtälje och närliggande områden.

Vår främsta målsättning är att erbjuda högkvalitativa lås- och säkerhetslösningar till våra kunder och förstår vikten av att känna sig trygg och säker i sitt hem eller företag. Därför strävar vi alltid efter att leverera pålitliga och skräddarsydda säkerhetslösningar för varje kunds unika behov.

Vårt team består av erfarna och kunniga låssmeder och säkerhetstekniker som är välutbildade och uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom lås och säkerhet. Vi har expertis inom allt från installation och reparation av lås, larm och kameror till att utföra säkerhetsinspektioner och rådgivning.

Vi strävar efter att erbjuda en professionell och personlig service till våra kunder och lyssnar noggrant på deras behov och ger skräddarsydda lösningar som passar deras budget och önskemål.

Kort sagt är Loxea Norrtälje det företag du kan lita på när det kommer till lås och säkerhet. Med vår långa erfarenhet och dedikerade team är vi redo att hjälpa dig med alla dina säkerhetsbehov.

Välkommen in till din lokala låssmed i Norrtälje!

Våra verksamheter

Vi har branschledande verksamheter med starkt lokal närvaro.

Roslagens Security AB

Roslagens Security är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Norrtälje och Kungsör. Roslagens Security levererar förstaklassiga Larm-/Kamera-lösningar. Professionell säkerhet på dina villkor.

Med deras expertis inom kamerateknik och övervakningssystem kan R-sec erbjuda skräddarsydda och pålitliga produkter för både privat och kommersiellt bruk. Oavsett om du behöver enkla övervakningskameror, avancerade system för nätverksövervakning eller specialanpassade lösningar, kan ett Roslagens Security erbjuda dig högpresterande produkter och tillförlitlig support. Utforska deras utbud för att hitta det perfekta övervakningssystemet som passar dina specifika behov.

Certifieringar