Låssmed Hallstavik – skapa ett säkert hem


Välkommen till Loxea – din låssmed i Hallstavik. Hur pass säkert är ditt hem, era fastigheter eller din arbetsplats? Med vår hjälp så kan både privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och företag säkra sina lokaler och områden. Vi erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör larm, lås, kameraövervakning och passersystem.

Sedan en tid tillbaka är företaget R-sec en del av vår koncern och med detta spänner vi musklerna ytterligare och får än mer spets inom frågor som rör larm och kameraövervakning.

Vårt mål är att erbjuda kunden snabb service, ultimata lösningar och bra priser för alla de tjänster vi erbjuder. Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte där vi ser över dina behov och hur vi kan hjälpa dig.

Inbrotten ökar – säkra upp bostaden

Inbrotten ökar stadigt i Sverige och tyvärr så handlar det också om ett brott som är relativt säkert att utföra – uppklarningsgraden är låg. Detta innebär att man måste agera på egen hand.

Moderna lås ger en ökad säkerhet och som låssmed i Hallstavik kan vi hjälpa dig med installationen av ett sådant. Genom att byta lås – och eventuellt komplettera med ett larm – så skapar du ett tryggt hem. Vi hjälper dig med detta!

Loxea - säkerhetsföretag i Norrtälje
Låssmed Hallstavik

Moderna, elektroniska lås – upptäck fördelarna

Moderna lås kan även komma i en elektronisk tappning där du enkelt kan låsa upp med en blipp, med en kod eller med din mobiltelefon. Tillhör du en av alla som har problem med att hitta dina nycklar? I så fall är detta definitivt lösningen för dig.

Ett elektroniskt lås gör vardagen enklare, utan att göra avkall på säkerheten. Vi arbetar endast med de bästa aktörerna på marknaden och hjälper dig med allt från installation till uppstart.