Dörrautomatiker


Med Loxea Norrtäljes dörrautomatiker kan du enkelt navigera genom dörrar utan att behöva använda fysisk kraft. Oavsett om det är en tung ytterdörr eller en inomhusdörr, kommer våra automatiserade system att öppna och stänga dem smidigt och ljudlöst, vilket ger dig en bekväm och stressfri upplevelse.

Loxea Norrtäljes dörrautomatiker är utformade för att möta höga säkerhetsstandarder och fungerar tillförlitligt och säkert. De kan konfigureras för att passa olika typer av dörrar, inklusive glas-, trä- och metallkonstruktioner. Med olika inställningar och funktioner kan du anpassa automatiseringen efter dina specifika behov.

Utöver bekvämlighet och tillgänglighet erbjuder våra dörrautomatiker också energieffektiva lösningar. Genom att hålla dörrar stängda när de inte används, minskar de luftläckage och energiförlust, vilket i sin tur kan leda till kostnadsbesparingar och ett bättre inomhusklimat.

Oavsett om det är för kommersiella eller offentliga byggnader, sjukhus, hotell, eller bostäder, erbjuder våra dörrautomatiker en pålitlig och praktisk lösning för att förbättra tillgänglighet och användarupplevelse. De kan installeras på nya eller befintliga dörrar och integreras smidigt i befintliga säkerhetssystem och byggnadsautomationssystem.

Upptäck fördelarna med våra avancerade dörrautomatiker och ta steget mot en smidig och effektiv tillträdeslösning. Kontakta oss idag för att lära dig mer och hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Leverantörer

Assa Abloy SW300

Läs mer

Dormakaba ED250

Läs mer

Geze EMD-F

Läs mer