Låssmed Väddö och Älmsta – vi ökar säkerheten


Välkommen till Loxea – din låssmed på Väddö och Älmsta. Vi är ett företag som erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör lås, larm, kameraövervakning och passersystem.

Vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vi har en lång och gedigen erfarenhet av att skräddarsy lösningar för kundens krav och unika behov. Vi arbetar i hela Roslagen och har installerat lås och säkerhetssystem i Älmsta och över hela Väddö i över tio år.

Sedan en tid tillbaka inkluderas även företaget R-sec i vår koncern och det ger oss ytterligare spets inom frågor som rör larm och övervakning. Vårt mål är att kunna fylla hela kostcirkeln och vara ett företag som kan hjälpa våra kunder med allt som rör säkerhet.

Givetvis så erbjuder vi också mer traditionella tjänster som att byta lås, göra nya nycklar och att låsa upp dörrar för personer som låst sig ute. Du är mer än välkommen att kontakta oss för att boka in ett möte. Vi ser fram emot att se hur vi kan hjälpa dig. Välkommen!

Nya lås ger ökad säkerhet

Dags att byta lås till hemmet? Idag ser man att inbrott ökar i en stadig takt och i många fall så gör man det också för enkelt för tjuven. Äldre lås är enkla att dyrka upp och utgör inget hinder för en förslagen tjuv.

Med moderna lås skapas en helt ny spelplan och genom att anlita oss för ett byte så kan du också skapa ett fort av din bostad. Vi kan även hjälpa dig med frågor som rör larm för att ytterligare skapa en tryggare vardag för dig och din familj.

Loxea - säkerhetsföretag i Norrtälje
Låssmed Väddö och Älmsta

Passersystem – slipp nycklarna

Nycklar är alltid en fråga som kan ställa till problem. I synnerhet för en BRF eller ett företag där en borttappad nyckel kan kosta enormt mycket pengar sett till att man även måste byta ut alla lås. Med ett passersystem kan man slippa allt vad nycklar heter och enkelt ta sig in och ut genom en blipp.

Man kan även logga vilka som befunnit sig i ett område – samtidigt som man även kan styra vilka som har tillträde. Vi skräddarsyr alltid passersystem för kundens unika behov.