Kundreferens

Södra Station


Stettin Fastigheters nära samarbete med Loxea har lett till trygg och säker helhetslösning gällande service utav Södra Stations, Stockholm, alla kameror och dörrautomatiker. Loxea har även varit involverad i den stora ombyggnad som genomgicks på Södra Station.

Tjänster & lösningar
  • Kamera
  • Dörrautomatik
  • Lås

Ständigt nya projekt

Södra station är en av Stockholms mest centrala och välkända järnvägsstationer. Belägen i hjärtat av staden, spelar den en viktig roll som en knutpunkt för resor och kommunikation inom och utanför Stockholm.

Med sin historiska charm och moderna design välkomnar Södra station resenärer från när och fjärran. Stationen är omsorgsfullt utformad för att erbjuda en bekväm och effektiv resa. Här möts du av en levande atmosfär och en mängd bekvämligheter som gör din resa smidig och njutbar.

Södra station är inte bara en järnvägsstation utan också en viktig knutpunkt för andra transportmedel. Här kan du enkelt ansluta till lokaltrafik, inklusive tunnelbana, bussar och spårvagnar, vilket ger dig enkel tillgång till hela staden och dess omgivningar.

Stationen har också ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, vilket ger dig möjlighet att koppla av, äta och shoppa under ditt besök. Oavsett om du behöver en snabb kaffe för att vakna till eller letar efter en sista minuten-present, finns det något för alla smaker och behov.

Södra station är inte bara en praktisk anslutningspunkt, utan också en symbol för Stockholms puls och rörelse. Med sin storslagna arkitektur och historiska betydelse är den en plats där människor samlas och historier möts. Det är en plats där resor börjar och slutar, och där minnen skapas.

”Vi ville att våra medlemmar kan känna sig trygg, och det har Loxea levererat!”

Styrelseordförande