Kundreferens

Dallas Tower


FSG Entreprenad har genom sina projekt symboliserat lyx och premium där beslagning måste hålla samma klass. Tillsammans med FSG Entreprenad har Loxea lyckats leverera samtliga automatiker och låssystem för byggnaden Dallas Tower.

Tjänster & lösningar
  • Lås
  • Beslag
  • Dörrsstängare
  • Dörrautomatiker

En funktionsduglig byggnad

Med sina imponerande utsikter och spektakulära design är Dallas Tower inte bara ett landmärke, utan också en levande och dynamisk plats för arbete, nöje och samhällsliv. Byggnaden är utformad med tanke på flexibilitet och moderna behov, och erbjuder en blandning av kontorslokaler, kommersiella ytor och exklusiva bostäder.

När du kliver in i Dallas Tower möts du av en atmosfär av elegans och innovation. Den moderna interiören är utformad med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att skapa en inspirerande arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för besökare.

Med sin strategiska plats i Solna är Dallas Tower en del av en levande och växande stadsdel med utmärkta kommunikationer och en mängd olika bekvämligheter inom räckhåll. Oavsett om du söker ett dynamiskt kontorsutrymme för ditt företag, en spännande plats att bo på eller en destination för att njuta av shopping och restauranger, så erbjuder Dallas Tower allt under samma tak.

”Vi ville att våra medlemmar kan känna sig trygg, och det har Loxea levererat!”

Styrelseordförande